Medische fitness Medische fitness

Medische fitness

Uit onderzoek blijkt dat training van kracht, balans en conditie leidt tot minder valpartijen. Daarnaast zorgt voldoende bewegen voor het in stand houden van uw zelfstandigheid in het dagelijks leven , zoals goed uit de stoel opstaan of buiten een wandeling maken.

Onder deskundige leiding van een fysiotherapeut doet u op uw niveau  diverse oefeningen om uw spieren en gewrichten soepel en sterk te houden. Door middel van zorgvuldig geselecteerde oefeningen traint u de balans, kracht en conditie. De training wordt afgestemd op uw individuele mogelijkheden.

We houden de trainingsgroep klein. Er is dan voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding, het zorgt voor een rustige sfeer in de trainingsruimte en u leert de anderen in de groep snel kennen. Wij willen dat u zich prettig en welkom voelt. Naast fit blijven, is de training ook een moment van ontspanning en gezelligheid.

Medische fitness iets voor u? De medische training is bedoeld voor ouderen die graag meer willen bewegen, maar dit niet (meer) alleen aandurven of kunnen. Voor meer informatie kunt u ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.