Team Team

Arinda Molenaar

Fysiotherapeut

Ik ben Arinda Molenaar. Na mijn opleiding aan de Hogeschool Leiden ben ik in 2008 gestart als fysiotherapeut bij Marente. Jarenlang heb ik daar ervaring opgedaan in de geriatrie en ook ben in de post-HBO opleiding voor geriatriefysiotherapie gaan volgen. Toen Marente besloot om te stoppen met de 1e lijns fysiotherapie, ben ik samen met Elise deze praktijk gestart. Op het moment volg ik de masteropleiding voor geriatriefysiotherapie bij Avans+ in Breda. Mijn specialisaties zijn: Orthopedische revalidatie, Kwetsbare ouderen en Valpreventie

Elise van der Zon

Fysiotherapeut

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut bij Marente, zijn Arinda en ik samen onze praktijk gestart. Onze passie en gedrevenheid voor het vak, zorgen ervoor dat we elke dag weer streven naar het beste voor onze cliënten! Mijn specialisaties in de geriatrie liggen op het gebied van de geriatrische revalidatie, neurologie (aangesloten bij het ParkinsonNet, MS Zorg Nederland, Expertiseteam Katwijkse Ziekte), psycho-geriatrie, valpreventie (o.a. Otago docent) en Medisch fitness. Naast mijn passie voor het werk, zijn mijn hobby’s sporten, mooie reizen maken en wandelen met de hond.

Xander Hertzmann

Fysiotherapeut

Na jaren bij een grote verzekeringmaatschappij gewerkt te hebben ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik me omgeschoold tot fysiotherapeut. Mijn opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan Avans Hogeschool in Breda. Na mijn opleiding heb ik kort bij Marente gewerkt als revalidatie fysiotherapeut. Een aantal maanden na oprichting van de praktijk ben ik hier komen werken. Sport en gezonde voeding is een hobby van me. Ik ben daarom bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Deze kennis kan ik goed gebruiken mijn klanten fitter te maken. Het mooiste aan dit werk vind ik dat je zowel fysiek als met een luisterend oor de klant kan helpen. Mijn specialisaties zijn: Revalidatie na amputatie, Kwetsbare ouderen en ben aangesloten bij het Expertiseteam Katwijkse Ziekte.

Anke Hoeksel

Fysiotherapeut

Ik ben Anke Hoeksel en ik ben al sinds 2003 fysiotherapeut. In datzelfde jaar ben ik begonnen met werken in van Wijckerslooth (toen nog in combinatie met het Elisabeth Gasthuishof in Leiden). Dit heb ik gedaan tot Maart 2019. In November 2018 ben ik al begonnen met werken in deze praktijk gespecialiseerd in de oudere mens. Ik heb gewerkt op de gesloten afdeling en op de revalidatie. Mijn interesse gebieden zijn: Oncologie, revalidatie en tzt wil ik graag groepstrainingen gaan geven gericht op zo lang mogelijk fit thuis kunnen wonen.

Lars Heemskerk

Oefentherapeut Mensendieck

Ik ben Lars Heemskerk en ik ben Oefentherapeut Mensendieck. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heb ik een periode voor Marente gewerkt. In januari 2019 ben ik begonnen met werken bij Fysiotherapie Van Wijckerslooth.

Anna Spruit

OEFENTHERAPEUT MENSENDIECK

Lee Tolman

FYSIOTHERAPEUT