Team Team

Arinda Molenaar

Fysiotherapeut

Ik ben Arinda Molenaar. Na mijn opleiding aan de Hogeschool Leiden ben ik in 2008 gestart als fysiotherapeut bij Marente. Jarenlang heb ik daar ervaring opgedaan in de geriatrie en ook ben in de post-HBO opleiding voor geriatriefysiotherapie gaan volgen. Toen Marente besloot om te stoppen met de 1e lijns fysiotherapie, ben ik samen met Elise deze praktijk gestart. Op het moment volg ik de masteropleiding voor geriatriefysiotherapie bij Avans+ in Breda. Mijn specialisaties zijn: Orthopedische revalidatie, Kwetsbare ouderen en Valpreventie

Elise van der Zon

Fysiotherapeut

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut bij Marente, zijn Arinda en ik samen onze praktijk gestart. Onze passie en gedrevenheid voor het vak, zorgen ervoor dat we elke dag weer streven naar het beste voor onze cliënten! Mijn specialisaties in de geriatrie liggen op het gebied van de geriatrische revalidatie, neurologie (aangesloten bij het ParkinsonNet, MS Zorg Nederland, Expertiseteam Katwijkse Ziekte), psycho-geriatrie, valpreventie (o.a. Otago docent) en Medisch fitness. Naast mijn passie voor het werk, zijn mijn hobby’s sporten, mooie reizen maken en wandelen met de hond.

Xander Hertzmann

Fysiotherapeut

Na jaren bij een grote verzekeringmaatschappij gewerkt te hebben ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik me omgeschoold tot fysiotherapeut. Mijn opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan Avans Hogeschool in Breda. Na mijn opleiding heb ik kort bij Marente gewerkt als revalidatie fysiotherapeut. Een aantal maanden na oprichting van de praktijk ben ik hier komen werken. Sport en gezonde voeding is een hobby van me. Ik ben daarom bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Deze kennis kan ik goed gebruiken mijn klanten fitter te maken. Het mooiste aan dit werk vind ik dat je zowel fysiek als met een luisterend oor de klant kan helpen. Mijn specialisaties zijn: Revalidatie na amputatie, Kwetsbare ouderen en ben aangesloten bij het Expertiseteam Katwijkse Ziekte.

Anke Hoeksel

Fysiotherapeut

Ik ben Anke Hoeksel en ik ben al sinds 2003 fysiotherapeut. In datzelfde jaar ben ik begonnen met werken in van Wijckerslooth (toen nog in combinatie met het Elisabeth Gasthuishof in Leiden). Dit heb ik gedaan tot Maart 2019. In November 2018 ben ik al begonnen met werken in deze praktijk gespecialiseerd in de oudere mens. Ik heb gewerkt op de gesloten afdeling en op de revalidatie. Mijn interesse gebieden zijn: Oncologie, revalidatie en tzt wil ik graag groepstrainingen gaan geven gericht op zo lang mogelijk fit thuis kunnen wonen.

Lars Heemskerk

Oefentherapeut Mensendieck

Ik ben Lars Heemskerk en ik ben Oefentherapeut Mensendieck. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heb ik een periode voor Marente gewerkt. In januari 2019 ben ik begonnen met werken bij Fysiotherapie Van Wijckerslooth.

Anna Spruit

OEFENTHERAPEUT MENSENDIECK

Mijn naam is Anna Spruit en ik ben in juni 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Oefentherapeut Mensendieck. In juli 2020 mocht ik mij aansluiten bij FysioBfit. Met heel veel plezier werk ik hier samen met de cliënt aan de opgestelde doelen om klachten, de kwaliteit van bewegen en het functioneren in het dagelijks leven te verbeteren. Naast het werken binnen dit mooie vak, sta ik graag op het voetbalveld en vind ik het leuk om op stap te gaan met mijn vriendinnen of familie.

Lee Tolman

FYSIOTHERAPEUT

Na een carrière bij een Amerikaanse bank in New York, Zwitserland en Luxembourg heb ik besloten om fysiotherapie te gaan studeren. Dit deed ik in de V.S. waar ik geboren en getogen ben. Na het afstuderen in 1991 ben ik in een ziekenhuis buiten Boston gaan werken. In 1992 is mijn gezin in Oegstgeest komen wonen. Na de geboorte van mijn tweede kind in 1993 begon ik als fysiotherapeut bij het LUMC. Sindsdien heb ik met veel plezier in verschillende fysiotherapie praktijken gewerkt. Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik ook 20+ jaar ervaring met het geven van zwangerschapscursussen en heb ik veel nascholingscursussen gedaan om up-to-date te blijven. Sinds februari ben ik als waarnemer begonnen bij Fysio B Fit. Als collega’s op vakantie zijn of een dagje vrij nemen, zal ik hun patiënten overnemen. Fit blijven vind ik belangrijk. Mijn passies zijn lange afstandswandelingen in het buitenland en Ashtanga yoga. Wie weet, wellicht zult u mij ontmoeten tijdens mijn dagelijkse wandelingen in Oegstgeest met mijn hond.

Merel Vangeel

Fysiotherapeut

Ik ben Merel en ben sinds 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ouderen en hun gezondheid boeien mij enorm, daarom heb ik na de opleiding fysiotherapie nog de master Vitality & Ageing aan de Universiteit Leiden gevolgd. Naast fysiotherapeut, werk ik ook bij het Centrum Indicatiestelling Zorg als beoordelaar. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, musea bezoeken en momenteel volg ik ook een imker cursus. Wie weet kunnen de cliënten van Fysio B Fit binnenkort lekkere honing proeven!